În parteneriat cu Raiffeisen Bank, CPAP24 lansează începând cu luna Octombrie 2018 serviciul de finanțare în 12 rate egale fără dobândă. Unul din obiectivele strategice ale CPAP24 prin care urmărim un grad cât mai ridicat al satisfacţiei clienţilor, este de a crea parteneriate cu cele mai importante banci, în scopul oferirii unor modalităţi de plată cât mai flexibile pentru clienţii CPAP24.

Parteneriatul cu Raiffeisen Bank a venit ca un pas firesc din partea CPAP24, având parteneriate de finanţare prin: Banca Transilvania, BRD, BRD Finance, BCR, Credit Europe Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank, parteneriatul cu Raiffeisen Bank a reprezentat un nou pas în misiunea pe care CPAP24 şi-a asumat-o în România, Republica Moldova, Bulgaria şi Ungaria aceea de a sprijini cât mai multe persoanele care au nevoie de un tratament în ceea ce priveşte apneea în somn, prin facilitarea accesului clienţilor la metode de finanţare multiple.

Cuvântul cheie al acestui parteneriat este “accesibilitatea”, de aceea susţinem împreună cu Raiffeisen Bank un sistem de plată online pentru dispozitive medicale , extrem de facil şi rapid, perfect adaptat nevoilor clienţilor noştrii.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *