CPAP24 SI LIBRA INTERNET BANK IMPLEMENTEAZA PRIMUL PRODUS DE FINANTARE DIGITALA PENTRU ACHIZITIA DISPOZITIVELOR MEDICALE DEDICATE TERAPIEI PENTRU SINDROMUL DE APNEE IN SOMN

Un român care este diagnosticat cu sindromul de apnee în somn cheltuie, în medie, 3.600 de lei la achiziţia unui dispozitiv. Valoarea este justificată de complexitatea tehnologiilor moderne integrate in dispozitivele medicale (CPAP, APAP, BiPAP). In acest context, nu e de mirare că lipsa banilor este un motiv des invocat pentru amânarea achiziţiei unui dispozitiv medical, recomandat de medic.

„Oricât de mult ai încerca să vii în întâmpinarea necesităţilor pacienţilor prin negocieri avantajoase cu furnizorii şi prin oferte constante, lipsa banilor reprezinta un impediment des intalnit şi nu poate fi ignorat. Astfel, CPAP24 a pus bazele parteneriatului strategic cu Libra Internet Bank prin care oferim clienţilor posibilitatea de a achizitiona dispozitive CPAP şi concentratoare de oxigen, la un raport calitate-pret avantajos, prin intermediul unui credit obţinut online. Ne propunem să facilităm accesul clienţilor la dispozitive medicale de calitate, atât de necesare, şi să venim în sprijinul românilor care se află în imposibilitatea de a acoperi costurile unui dispozitiv CPAP sau a unui concentrator de oxigen” afirmă Lucian Bentu, Directorul General al CPAP24 România.

Cum accesezi creditul     

 

Instrumentul digital de finantare „Libra Credit” este disponibil exclusiv online şi poate fi accesat din site-ul www.cpap24.ro. Mai exact, clienţii CPAP24 realizează toate formalităţile necesare pentru acordarea creditului prin intermediul chatbot-ului MIHAI, iar dacă au nevoie de informaţii suplimentare le pot obţine prin serviciul de video banking. Pentru dispozitivele medicale dorite, clienţii CPAP24 pot obţine până la  20.000 de lei, fără avans, pe maximum 60 de luni. Oferta poate fi accesată inclusiv de către clienții noi, neimplicând existența unei relații anterioare cu o bancă.

Procedură este simplă: fie că ne contactează telefonic la 0755 024 024, unde primeşte tot suportul pentru identificarea necesităţilor, fie că doreşte să facă acest demers independent, pacientul selectează produsele şi obţine o estimare de cost, care merge ulterior către bancă. Noutatea vine din faptul că pacientul este scutit de drumurile până la sucursală şi de obţinerea actelor necesare pentru credit. Procedura se face online, iar confirmarea dosarului de creditare se va face în maxim două ore.

Categorii: Anunturi

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *