CPAP24 Moldova prima companie din Repubica Moldova, care oferă servicii medicale pentru tratamentul apneei în somn şi oxigenoterapie la domiciliul pacienţilor, a sărbătorit luna aceasta opt ani de activitate, iar aniversarea a fost, de fapt, o aniversare a oamenilor extraordinari care au făcut lucruri extraordinare.

„CPAP24 Moldova o companie dezvoltată prin investiţii private 100%, făcând parte din grupul CPAP24 care îşi desfăşoară activitatea în România, Bulgaria, Ungaria şi Polonia, a reuşit să formeze o echipă de specialişti dispuşi să se dedice exclusiv acestui proiect de nivel internaţional” declară directorul CPAP24 Moldova, domnul Ion Lupu.

Specialiştii din echipa  CPAP24 se confruntă în fiecare zi cu cazuri emoţionante, care nu de puţine ori îi determină să le rezolve şi pro-bono.

8 ani de CPAP24 în cifre:

-peste 1000 de pacienţi care au putut beneficia de tratament la domiciliu;

-cel mai vârstnic pacient are 94 de ani;

-12 pacienţi noi care au beneficiat de serviciile CPAP24 într o singură zi;

-gradul de satisfacţie al pacienţilor este de peste 99%.

 

Aniversare în beneficiul pacienţilor

CPAP24 Moldova va lansa în perioada următoare promoţii şi oferte speciale pentru persoanele care necesită terapie la domiciliu pentru patologiile cardio-pulmonare  şi Sindromul de Apnee în Somn (SAS).

 

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de CPAP24, accesaţi pagina de Facebook CPAP24.MD, site-ul www.cpap24.md sau vizitaţi sediul nostru la următoarea adresă: Bd. Grigore Vieru nr. 22/8, Chişinău, Republica Modova

info@cpap24.md
Tel: 068022110


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *